Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ο Οκτώβριος φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες γύρω από τη φύση και την κηπουρική.

Με εργαστήρια που αναδεικνύουν τη φροντίδα του περιβάλλοντος, τόσο παιδιά όσο και ενήλικες μπορούν να απολαύσουν μία εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία.

Το εργαστήριο “Οι Κηπουροί του Πάρκου: Φθινοπωρινός Λαχανόκηπος” προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την καλλιέργεια των λαχανικών και τις σημαντικές αρχές της συγκαλλιέργειας. Παράλληλα, το εργαστήριο για τους ενήλικες εστιάζει στο πώς να χρησιμοποιούν τα φυτά για να διακοσμούν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους τους. Με έμφαση στην αποτελεσματική φροντίδα, οι συμμετέχοντες αποχωρούν με πολύτιμες γνώσεις για την αειφόρο οικολογική συμβολή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον φθινοπωρινό λαχανόκηπο την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, και να εξοικειωθούν με τη φύτευση και τη φροντίδα των λαχανικών. Επίσης, την επόμενη Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να ενσωματώνουν τα φυτά στον εσωτερικό και εξωτερικό τους χώρο. Με ανανεωμένη ενέργεια και γνώσεις, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον για τους εαυτούς τους.

Ελεύθερη συμμετοχή, με σειρά προτεραιότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ