Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Άλιμο

Τον Τελικό Αγώνα (Final Four) του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο, που διεξήχθη την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου, τίμησε με την παρουσία Του ο Αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

Τους αγώνες διοργάνωσαν η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και ο Δήμος Αλίμου. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο «Γ.Σ. Δωδεκάνησος», ο οποίος παρέλαβε και το κύπελλο του Πρωταθλητή από τα χέρια του κυρίου Παυλόπουλου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης και πανηγυρική, με τους αθλητές των αμαξιδίων να δίνουν το δικό τους αισιόδοξο αγωνιστικό μήνυμα και να ανατρέπουν κάθε τάση διάκρισης για τα άτομα με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του προσέφερε ως αναμνηστικό ένα λεύκωμα του Αλίμου. Στη συνέχεια η ΟΣΕΚΑ τίμησε τον κύριο Κονδύλη για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, που συνέβαλε και στη διοργάνωση, καθώς και ο Υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλίμου, καθώς και πολλές προσωπικότητες του αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ