Τον Τελικό Αγώνα (Final Four) του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο, που διεξήχθη την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου, τίμησε με την παρουσία Του ο Αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

Τους αγώνες διοργάνωσαν η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και ο Δήμος Αλίμου. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο «Γ.Σ. Δωδεκάνησος», ο οποίος παρέλαβε και το κύπελλο του Πρωταθλητή από τα χέρια του κυρίου Παυλόπουλου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης και πανηγυρική, με τους αθλητές των αμαξιδίων να δίνουν το δικό τους αισιόδοξο αγωνιστικό μήνυμα και να ανατρέπουν κάθε τάση διάκρισης για τα άτομα με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του προσέφερε ως αναμνηστικό ένα λεύκωμα του Αλίμου. Στη συνέχεια η ΟΣΕΚΑ τίμησε τον κύριο Κονδύλη για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, που συνέβαλε και στη διοργάνωση, καθώς και ο Υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλίμου, καθώς και πολλές προσωπικότητες του αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ