Η δημοτική παράταξη “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο αναμένεται άνετα από τις 8 Οκτωβρίου, να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές, καθώς η θητεία της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Ο συνδυασμός “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ” κατάφερε να φέρει κοντά του ολοένα και περισσότερους ανθρώπους από τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης, από τις δυνάμεις εκείνες της κοινωνίας που έχουν ήδη δημιουργήσει δυναμική νίκης από τον πρώτο γύρο, ενώ και η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο αλλά και με τα επιμελητήρια ήταν εποικοδομητική.

Με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο

Ο δραστήριος επιχειρηματίας Τάσος Βουλγαράκης, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο νίκης του Γιάννη Φωστηρόπουλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εκφράζοντας την θέληση και την βούληση του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης να υποστηρίξει τον Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Σε δήλωσή του ο Τάσος Βουλγαράκης  αναφέρει σχετικά με την υποψηφιότητα του:

“Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ασχολούμαι με τον κλάδο των επιχειρήσεων από το 1993 και με τις επιχειρήσεις εστίασης από το 2003. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμφιθέα, στο Παλαιό Φάληρο. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με την αυτοδιοίκηση και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και να στηρίξω με τις δυνάμεις μου, τον Γιάννη Φωστηρόπουλο. Δήμαρχο που στοχεύει στην ανάπτυξη του τόπου μας με όραμα, σχεδιασμό και συλλογική δουλειά. Ο συνδυασμός «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ» είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο μας, με ένα συμμετοχικό μοντέλο λειτουργίας, έχοντας βάλει το Παλαιό Φάληρο στην τροχιά ανάπτυξης που του αξίζει”.

Ο Τάσος Βουλγαράκης είναι γεννημένος το 1974 και ασχολείται αρκετά χρόνια με τις επιχειρήσεις εστίασης ενώ η αγάπη και η προσφορά του για το Παλαιό Φάληρο και την Φαληρική Κοινωνία είναι μεγάλη, στηρίζοντας με δράσεις υποστήριξης και χορηγίες, όποτε του ζητήθηκε, ανάλογες πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Ο Τάσος Βουλγαράκης τιμήθηκε από τους Φαληριώτες και στις προηγούμενες εκλογές του 2019, καθώς αναγνωρίζεται από όλους η εργατικότητα και το ήθος του και το μοναδικό κίνητρο για την ενασχόληση του με τα κοινά είναι η διάθεση προσφοράς στην πόλη και τους κατοίκους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ