Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο πετυχημένος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου φαίνεται πως “επενδύει” στους νέους, καθώς στην παράταξη του, συμμετέχουν ουκ ολίγοι. Ένας από αυτούς, ο οικονομολόγος Νίκος Κουερίνης από την Κοψαχείλα του Παλαιού Φαλήρου. Ένα “άφθαρτο”  και μορφωμένο παιδί, επιτυχημένο στέλεχος σε μεγάλη ναυτιλιακή, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε εκλεγεί το 2006,2010 & 2019 και δίνει και στις 8 Οκτώβρη τη μάχη του σταυρού.
Το μήνυμα του:


«Οι νέες προκλήσεις για την ανάπτυξη της πόλης μας απαιτούν όσο ποτέ την δυναμική υποστήριξη της νεολαίας. Ενότητα, προγραμματισμός και γνώσεις χρειάζονται για την πρόοδο και την εφαρμογή της καινοτομίας αλλά και για την «έξυπνη» και «ανθρώπινη» πόλη που οραματίζεται και προσπαθεί ο Δήμαρχος μας Γιάννης Φωστηρόπουλος. Δώστε μας την ευκαιρία να εργαστούμε για το Παλαιό Φάληρο που όλοι ονειρευόμαστε, αντάξιο της ιστορίας του και του μέλλοντος που του αξίζει.

Νίκος Κουερίνης, Οικονομολόγος, MBA ,MICS, Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου.

Σύντομο Βιογραφικό

– Ο Νίκος Κουερίνης γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο  τo 1984 .

– Γονείς του ο Σούλης (καλλιτέχνης-μουσικός) και η Ελένη (φιλόλογος)  Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο , και μαθήτευσε στο σχολικό συγκρότημα της Κοψαχείλας .

– Αποφοίτησε από το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά το 2006.

– Απέκτησε το Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά το 2012.

-Είναι διπλωματούχος και πιστοποιημένο μέλος κατόπιν εξετάσεων του διεθνούς ναυτιλιακού οργανισμού ICS (Institute of Chartered Shipbrokers).

– Από το 2010  εργάζεται στον ναυτιλιακό κλάδο.

– Διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος  με αρμοδιότητες την Διαχείριση, τον Συντονισμό, την Αξιολόγηση και Παρακολούθηση της δράσης ‘’Έξυπνη Πόλη’’.

-Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρoυ. ‘’ΠΟΑΚΕ’’.


-Συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής  σε πλήθος Συνεδρίων & Ημερίδων συναφή με τη ναυτιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ