Κοινή έξοδο με τις συντρόφους τους σε μαγαζί της Αθήνας πραγματοποίησαν οι βουλευτές της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Μαζί τους ήταν και οι… Έλενες τους, όπως έγραψε ο Κωνστνατίνος Μπογδάνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται, δηλαδή για τη σύζυγο του κ. Μπογδάνου Ελένη Καρβέλα και τη μέλλουσα σύζυγο του κ. Κυρανάκη, Ελένη Αθερίνου.

Η ανάρτησή τους έχει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς οι δύο βουλευτές της Ν.Δ., εκτός από το γεγονός ότι ανήκουν αμφότεροι στην πτέρυγα της σκληρής δεξιάς, έχουν υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές ο ένας τον άλλον. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν πολλές φορές τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη όταν δέχθηκε πυρά ακόμα και μέσα από το κόμμα του, όπως στην περίπτωση των δηλώσεων του για τα «μπάρμπεκιου» έξω από δομές φιλοξενίας μεταναστών. Ο κ. Κυρανάκης ξαναβρέθηκε στο στόχαστρο με την έκρηξη του στην προανακριτή για τον Παπαγγελόπουλο και την επίθεση του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν είναι άλλωστε λίγες και οι φορές που το Μέγαρο Μαξίμου έχει έρθει σε δύσκολη θέση λόγω των δηλώσεών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κυρανάκης, που τέθηκε στο στόχαστρο για τις δηλώσεις στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ανδρώθηκε πολιτικά πλάι στον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ενδιαφέρον πάντως στην ανάρτησή τους ήταν ότι βραδινή έξοδος έγινε με αναφορά σε… «Μαύρο Πρόβατο», γεννώντας ερωτήματα για το τι είδους μηνύματα ήθελαν οι δύο βουλευτές να στείλουν με αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ