Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Καλλιάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκησε αρκετή ώρα και πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα επικαιρότητας .

Παράλληλα ο κ.Καλλιάνος  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες  στις γειτονιές της Β3΄ Περιφέρειας του Νότιου τομέα της Αθήνας, τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης και αποτελούν αρμοδιότητα διαφόρων Υπουργείων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της καθημερινότητας τα οποία η Κυβέρνηση οφείλει και επιδιώκει να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο.

Μετά την συνάντηση, ο Βουλευτής σχολίασε με ανάρτηση στο προφίλ του :

« Πριν από λίγο, στο Μέγαρο Μαξίμου, συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.Αφού ανέλυσα πλήρως ορισμένα ζητήματα που αφορούν την περιοχή που εκλέγομαι, δηλαδή το Νότιο τομέα της Αθήνας, στη συνέχεια συζητήσαμε για αλλά θέματα που άπτονται της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης μου μετέφερε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εμπράκτως δίπλα στους πολίτες και ειδικά αυτή την εποχή που λόγω της πανδημίας η κατάσταση είναι δυσκολότερη. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για τον χρόνο που διέθεσε ώστε να συζητήσουμε μαζί ζητήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά από λίγες εβδομάδες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ