Ο Δήμαρχος Αλίμου για την κλοπή των κοινόχρηστων ποδηλάτων

Για την κλοπή των κοινόχρηστων ποδηλάτων από το Δήμο Αλίμου  πριν μερικές μέρες, αλλά και τους βανδαλισμούς που σημειώνονται γενικότερα σε κοινόχρηστους χώρους και παιδικές χαρές, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου δήλωσε την οργή και την αγανάκτησή του λέγοντας πως ως λαός υστερούμε κατά πολύ των πολιτισμένων κοινωνιών της Ευρώπης.

«Τα ποδήλατα” είπε “ήταν καλά ασφαλισμένα. Εκλάπησαν 5 ποδήλατα από το σημείο δίπλα από το Μνημείο Πεσόντων και άλλα πέντε, έξω από το Νalu.Είναι αδύνατον να εγκαταστήσουμε κάμερες, ή φύλαξη σε όλα τα σημεία, τις παιδικές χαρές, τα πάρκα.

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, υπάρχουν κοινόχρηστα ποδήλατα, όπως και κοινόχρηστα οχήματα. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να βάλουμε κι εμείς. Δυστυχώς όμως, δεν έχουμε την παιδεία, ή την κουλτούρα, που έχουν οι πολίτες στο εξωτερικό. Τα ποδήλατα θα αντικατασταθούν. Χορηγός ήταν η Εθνική Τράπεζα. Δεν επιβαρύνεται ο Δήμος. Την οικονομική ζημιά την υφίσταται η Εθνική Τράπεζα, αλλά σημασία έχει ότι κάποιος την υφίσταται και αυτό δεν είναι σωστό!


Εμείς, έχουμε κάνει μεν θετικά βήματα, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσουμε κάπως στα επίπεδα του στοιχειώδους πολιτισμού και ευπρεπούς κόσμου. Εδώ έχουμε συναγωνισμό ποιος θα σπάσει τα περισσότερα! Τοποθετούμε παιχνίδια στις παιδικές χαρές και πριν καν τα βγάλουμε από τα σελοφάν, τα έχουν ήδη βανδαλίσει, σπάζοντάς τα, ή γράφοντας επάνω συνθήματα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»!
Την κλοπή των ποδηλάτων διαπίστωσε ο συντηρητής της εταιρείας που τα είχε τοποθετήσει.  Οι κλειδαριές είχαν παραβιαστεί με λοστό.
Η εταιρεία έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για κλοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποδήλατα ήταν ασφαλισμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ