Με λιγότερο από τρεις εβδομάδες να απομένουν για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και κάνοντας μια περιήγηση στο Παλαιό Φάληρο, μία από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν και πρέπει να σταθούμε, είναι και αυτή του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Παπακωστόπουλου, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Άνθρωπος πολυπράγμων, δραστήριος, ευφυής και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ο Μπάμπης  Παπακωστόπουλος, επιδιώκει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στα κοινά του Παλαιού Φαλήρου, με το συγκροτημένο του λόγο και την κατάρτισή του, έχοντας ως υπόβαθρο τις πανεπιστημιακές του σπουδές στην Θεολογία, την εμπειρία του από το Αστυνομικό Σώμα όπου εντάχθηκε πριν 25 χρόνια, την υπηρεσία του σε μάχιμες θέσεις του Σώματος όπου κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό του συνόλου των συναδέλφων του και το  Ελληνικό Κοινοβούλιο όπου υπηρετεί ως αστυνομικός τα τελευταία 4 έτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου με την παράταξη του Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο οποίος τον τοποθέτησε Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα και στην οποία κατά κοινή ομολογία πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στην λειτουργία και στην αναβάθμιση των σχολείων της πόλης, έχοντας άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Άλλωστε, έχει σημαντική εμπειρία στα θέματα αυτά, καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικό και Λύκειο της πόλης καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παλαιού Φαλήρου.

Τρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και για πάνω από 20 χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τόσο όσο ποδοσφαιριστής όσο και ως διοικητικός παράγοντας σωματείων και συλλόγων.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του μας δήλωσε:

«Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, συστρατεύομαι για δεύτερη συνεχή φορά και συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, για την επίτευξη των στόχων και την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης της πόλης μας, του τόπου που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε. Έχοντας υπηρετήσει τον Δήμο μας από την θέση του Προέδρου της Δευτερόβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και έχοντας πετύχει σημαντικά, ζητώ για άλλη μια φορά την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου, με τη στήριξη και την αγάπη σας, διεκδικώντας έναν (1) από τους τέσσερις (4) σταυρούς προτίμησης, αφήνοντας στην κρίση σας την πορεία και προσφορά μου στα κοινά της πόλης μας τα τελευταία εννέα (4) έτη ως δημοτικός σύμβουλος. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! Σας ευχαριστώ». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ