Ολοκληρώθηκε  με την παραλαβή του τελευταίου εξοπλισμού, το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την παιδεία», στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018, ενίσχυσε με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, βιβλία και αθλητικό εξοπλισμό,

εννέα (9) Δημοτικά σχολεία  του Δήμου μας το 2018,

1ο ΔΣ Ελληνικού, 1ο ΔΣ Αργυρούπολης, 2ο ΔΣ Ελληνικού, 2ο ΔΣ Ελληνικού, 3ο ΔΣ Ελληνικού, 3ο ΔΣ Αργυρούπολης, 4ο ΔΣ Ελληνικού, 4ο ΔΣ Αργυρούπολης ,

και

πέντε  (5) Δημοτικά σχολεία το 2019

5o ΔΣ Αργυρούπολης, 6ο ΔΣ Αργυρούπολης , 7ο ΔΣ Αργυρούπολης, 8ο ΔΣ Αργυρούπολης , 11ο ΔΣ Αργυρούπολης.

Ο εξοπλισμός για κάθε σχολείο  περιελάμβανε : Ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας με εξειδικευμένο λογισμικό που περιλαμβάνει πίνακα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία συσκευή προβολής, βιβλία για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών και πλήρες σετ σε είδη αθλητικού εξοπλισμού για τις σχολικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση και τις τεχνολογίες, ενισχύοντας τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων ανά την Ελλάδα, με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, βιβλία και αθλητικό εξοπλισμό. Με αυτό τον τρόπο, εκπαιδευτικοί και μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν και να αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες, ανακαλύπτοντας έναν νέο κόσμο πολύτιμης εμπειρίας και γνώσης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ