Ξεκίνησαν οι εγγραφές των παιδιών για τα ΚΔΑΠ

O Δήμος Νέας Σμύρνης υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά τη δράση των “Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο πλαίσιο του Προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.

 Στο Δήμο νέας Σμύρνης λειτουργούν τρία ΚΔΑΠ:

 To 1o στο 7ο δημοτικό, το 2ο στο 12ο και το 3ο στο 4ο δημοτικό σχολείο.

Η λειτουργία των ΚΔΑΠ για την περίοδο 2019-2020 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονιών, οι τρεις δομές λειτουργούν 5 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 16:00 έως τις 20:00, εκτός της περιόδου από 18 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου, όπου το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00 έως 13:00.

Σκοπός είναι η δημιουργική απασχόληση όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, η κοινωνικοποίησή τους και η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους καθώς και η εξυπηρέτηση της εργαζόμενης μητέρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως: ρομποτική, πληροφορική, εικαστικά, αθλητισμός, παιδαγωγικές δραστηριότητες, χορός, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, βιντεοπροβολές και επιτραπέζια παιχνίδια.

Για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην άμεση υποβολή αιτήσεων στο γραφείο παιδείας του δήμου (Eλ.Βενιζέλου 16, 5ος όροφος,τηλ:2132025833-840) για την εγγραφή των παιδιών στα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν επιλεκτικά όσες ώρες και ημέρες της εβδομάδας επιθυμούν.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ θα τηρηθούν κοινωνικοοικονομικά κριτήρια επιλογής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ