Από το… πουθενά «έσκασε» η παραίτηση του προϊσταμένου του Ιδιαίτερου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και πολιτευτή του κόμματος στον νότιο τομέα  Βασίλη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με ΦΕΚ που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη για θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, είναι και φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, αποχώρησε από τη θέση του μετά από γκρίνιες ότι δεν πέτυχε στα καθήκοντά του.

Τα περί παραίτησης  κυκλοφορούσαν ως φήμη στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μέρες, αλλά εντέλει έγιναν πραγματικότητα.

Ο ουσιαστικός λόγος της παραίτησης είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι ο Ανδρικόπουλος επάνδρωνε με στελέχη της αρεσκείας του διάφορα υπουργεία, αλλά διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον υπουργό ανάπτυξης – περιορισμένων πλέον αρμοδιοτήτων – Άδωνι Γεωργιάδη, κάτι που έγινε γνωστό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια αρκετών υπουργών για τον ρόλο Ανδρικόπουλου.

Σημειώνεται ότι για πάνω από 20 χρόνια ο Βασίλης Ανδρικόπουλος εργάστηκε σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ