Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Νεοσμυρνιώτισσα Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου συναντήθηκαν  στην Περιφέρεια προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες της ανέγερσης του κλειστού βιοκλιματικού δημοτικού γυμναστηρίου της πόλης μας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια Έργων της Περιφέρειας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας «Άκτωρ Κατασκευαστική».

Η πολύμηνη καθυστέρηση οφείλεται κατά κύριο λόγο σε διαδικαστικούς λόγους. Στη συνάντηση βρέθηκε αμοιβαία αποδεκτή λύση μεταξύ της αναδόχου εταιρίας και της περιφέρειας ώστε να  προχωρήσει η διαδικασία υποβολής των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών για την υπογραφή της σύμβασης.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης τόνισε: «Περιμένουμε από την Περιφέρεια να δρομολογήσει τις συμφωνημένες διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο αυτό είναι εμβληματικό για το Δήμο μας και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ