Ν.Σμύρνη: Πρόγραμμα ERASMUS 2ου Γυμνασίου

Για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, το 2ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης «ΟΜΗΡΕΙΟ» συμμετέχει σε πρόγραμμα ERASMUS με θέμα «@gissons pour un avenir éco!!» (ας δράσουμε για ένα οικολογικό μέλλον). Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών και του κοινωνικού τους περίγυρου σε θέματα και τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού το χρονικό διάστημα 7-10 Φεβρουαρίου 2022 έγινε συνάντηση εκπαιδευτικών από τις χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ιταλία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, όπου η Διευθύντρια κ. Καϊνού, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καθηγητές και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου υποδέχτηκαν θερμά τους ξένους εκπαιδευτικούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού δραστηριοτήτων και ορίστηκε η πρώτη επίσκεψη των ομάδων των μαθητών από τις συγκεκριμένες χώρες στην Ελλάδα (τον Μάρτιο), καθώς και η επίσκεψη στο Βέλγιο (τον Μάιο). Θα ακολουθήσουν οι επισκέψεις-δραστηριότητες σε Πορτογαλία και Ιταλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ