Σε ταβέρνα στην Νέα Σμύρνη εντοπίστηκαν ο Αλέξησ Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη την ώρα που έχει ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος τουΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, εθεάθησαν να τρώνε στην ταβέρνα «Ρούμελη» σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κ. Σακελλαρίδη.

Το τετ α τετ των δύο έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει μιλήσει δημοσίως μετά τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά από μακρά περίοδο απουσίας από την κεντρική πολιτική σκηνή, δεν έχει πάρει µέρος ούτε τώρα στον δηµόσιο διάλογο.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να συναντήσει τον πρώην συνεργάτη του μόλις μερικά 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δείπνο των δυο στη γνωστή ταβέρνα προκάλεσε συζητήσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε μέσω… πηγών από το περιβάλλον του και επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί η σημασία και η…σημειολογία της συνάντησης. Το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ούτε και συνδέεται με την πολιτική, ανέφεραν.

«Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πάντως ότι το όνομα του λ. Σακκελαρίδη έχει αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανού υποψήφιου αρχηγού του κόμματος, ενώ άλλες πληροφορίες τον έβαζαν στο παζλ των προσώπων που το επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούν να παίξουν ρόλο σε κάτι καινούργιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ