Κατά την παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί Χατζηδάκης και Καραμανλής, Ενέργειας και Υποδομών αντίστοιχα, έδωσαν έμφαση στην προμήθεια των Δήμων με ηλεκτροκίνητα οχήματα και σταθμούς φόρτισης.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της πρότασης που υπέβαλε σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» που εντάχθηκε στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», προχωρά στη δημιουργία ενός πρότυπου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, πολιτισμού και ψυχαγωγίας με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικής ταυτότητας της πόλης.

Θα προμηθευτεί για το σκοπό αυτό δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα (λεωφορεία) για τη μεταφορά επισκεπτών από κόμβους μεταφορών χωρίς αντίτιμο, που θα συμβάλει στη βιώσιμη κινητικότητα του δήμου και θα εξυπηρετεί τους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφτούν το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου. Ακόμη θα γίνει προμήθεια δύο σταθμών φόρτισης που θα εξυπηρετούν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα του Δήμου και των πολιτών, συμβάλλοντας στην “πράσινη” ανάπτυξη της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ