Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης –Υμηττού Νίκος Τσιλίφης, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων ανέφερε: «Πάμε δυνατά για την άλλη Κυριακή. Καλούμε τον λαό της πόλης μας, ακόμα και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να το κάνουν την επόμενη Κυριακή» και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες τους. Και φυσικά νιώθω τώρα βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πόλη με όλες μου τις δυνάμεις. Συνεχίζουμε, με σχέδιο, αφοσίωση και κυρίως με σκληρή δουλειά. Και θα βρίσκομαι απέναντι σε οποιαδήποτε έκφραση έπαρσης ή αλαζονικής συμπεριφοράς. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, στο πλευρό του πολίτη, σε κάθε γειτονιά»

Ο κ. Τσιλίφης, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, συγκεντρώνει ποσοστό 20,14%, ποσοστό που θα ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερο αν δε είχαν υπάρξει οι γνωστές πιέσεις και τα ψευτοδιλήμματα προς το εκλογικό σώμα από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που έως και την τελευταία στιγμή επιδίδονταν σε μπαράζ εμφανίσεων και δηλώσεων.

Έχοντας καταγράψει ήδη την δυναμική της πρότασης του στην κοινωνία, ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ» θα συνεχίσει στην επόμενη Κυριακή για να ολοκληρώσει την πορεία του για μια νέα δημοτική αρχή δίπλα στον λαό της Δάφνης και του Υμηττού. «Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί… για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει γιατί έχουμε μπροστά μας μια πορεία δύσκολη… με δύναμη πορευόμαστε για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται και τα παιδιά μας να έχουν μέλλον…» ανέφερε ο κ. Τσιλίφης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ