Η απόκτηση και η πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων της πληροφο-ρικής αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πολύτιμο επαγγελματικό εφόδιο για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών, την ένταξη στην αγορά εργασίας και την επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας κάθε ατόμου.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της Δια Βίου Μάθησης και προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες του να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους, συνεργάζεται με τον πιστοποιημένο συνεργάτη της UNICERT-Παν/μιο Πειραιώς, I.C.T.C. διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων πληροφορικής που οδηγεί στην απόκτηση του αναγνωρισμένου (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERTPRIMARY”.

Συγκεκριμένα η συνεργασία του Δήμου Νέας Σμύρνης, περιλαμβάνει ένα κύκλο δωρεάν ταχύρρυθμων μαθημάτων στις ενότητες:

1) Microsoft Office: Word

2) Microsoft Office: Excel

3) Microsoft Office: Outlook – Internet

4) Microsoft Office: Access

5) Microsoft Office: Power Point

6) Microsoft Office: Windows

Οι εκπαιδευόμενοι επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των εξετάσεων το οποίο ανέρχεται στα 190,00€ και αποτελεί τελικό κόστος (καταβάλλεται σε 2 δόσεις: 90 ευρώ με την έναρξη των μαθημάτων και 100 ευρώ την ημέρα των εξετάσεων).

Τα μαθήματα και οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διεξαχθούν στο I.C.T.C. “International Computer Training Center”στην οδό Λαγουμιτζή 24, 4ος όροφος (πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο),στην Καλλιθέα, από έμπειρους και με εξαιρετική τεχνογνωσία πιστοποιημένους καθηγητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελευθερίου Βενιζέλου 18 2ος όροφος):

1. Για την Πλατφόρμα Ανέργων – Τηλ. 2132025882 (κα Ράντου Άννα Μαρία)

2. Για την δικτύωση με τον φορέα I.C.T.C. Tηλ. 2132025 882 (Κούτση Θεοδώρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ