Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διαθέτει πλέον τη δική του εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα! Όλη η πληροφορία του Δήμου είναι πλέον διαθέσιμη για τους πολίτες μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Ο δημότης μπορεί πλέον γρήγορα, εύκολα και ψηφιακά να ενημερώνεται για τα νέα του Δήμου, να βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες και να υποβάλει δικαιολογητικά και αιτήματα, μέσω της εφαρμογής «Δήμος Νέας Σμύρνης».

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τις Νέες Τεχνολογίες Οδυσσέα Νασιμπιάν: «Η προσπάθειά μας να ψηφιοποιήσουμε τις διαδικασίες, να διευκολύνουμε τους δημότες μας και να τους φέρουμε πιο κοντά στο Δήμο μας δεν εξαντλείται ποτέ.  Κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση αυτή, προσφέροντας στους δημότες μας μία καινοτόμα, μα κυρίως χρήσιμη εφαρμογή. Πλέον μπορεί ο καθένας να έχει το Δήμο μας, μαζί του, στο κινητό του!»

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση στο App Store για iPhone (https://apps.apple.com/us/app/%CE%B4%CE%B7%CC%81%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CC%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BC%CF%85%CC%81%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82/id1512602758?fbclid=IwAR1gJRcpzO_MTADsAMbj8Ay-YPTkiFH5Rz_-Q4dLaV7x63naID5rW00xFLg) και στο Google Play για συσκευές Android

(https://play.google.com/store/apps/details?id=online.deluxemedia.neasmyrni&fbclid=IwAR2FliPwLEfdwLaWLECf5m4EmxcAQ5CqDKRkyY6ePO1MjZ-r4xJijjKqDJY).

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην συμβολή του δημότη, κ. Κωνσταντίνου Λειβαδάρου, για την δημιουργία και παραχώρηση της εφαρμογής στο Δήμο, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά η Δημοτική Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ