Μια σημαντική διάκριση για τον Δήμο Νέας Σμύρνης, από το θεσμό Bravo 2019 και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής καθώς η Δημοτική Αρχή  διακρίθηκε στην κατηγορία “Περιβάλλον” για την χρήση μετρητών ακτινοβολίας γ’.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιώργος Κρικρής ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης παραμένει η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή.

Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ