Παραγωγικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής είχε στο πλαίσιο των επισκέψεων του στους Δήμους της Αττικής ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, τον Δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο και τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.
Σημαντική κρίνεται και η συνάντηση του με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη καθώς πρόκειται για τον πλέον πετυχημένο Δήμαρχο των τελευταίων ετών και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος : « αποτελεί για όλους μας αυτοδιοικητικό πρότυπο. Η αγάπη του και η καθοδήγηση του αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για όλους εμάς που αγαπάμε την τοπική αυτοδιοίκηση και αγωνιζόμαστε για τη θεσμική της αναβάθμιση της. Συζητήσαμε μαζί τα θέματα της Δυτικής Αθήνας και τους τρόπους που η ΠΕΔΑ στα σταθεί αρωγός στην επίλυση».
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα πυκνώσει τις επαφές με τους Δημάρχους της Αττικής ενόψει της διαδικασίας εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ.

