Μπαλάφας: Στο όνομα των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων, «ξεχνιέται» το σκάνδαλο της Novartis

Σημεία συνέντευξης του Γ. Μπαλάφα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Αθηνών στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα 104,6

O Γιάννης Μπαλάφας Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Αθηνών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα 104,6 (στους  δημοσιογράφους  Γ. Μακρυγιάννη και Μ. Πολλάτο), ανέδειξε για άλλη μια φορά την κυβερνητική και μιντιακή προσπάθεια μετατόπισης της ουσίας της υπόθεσης Novartis προς μία έωλη σκευωρία ενάντια του Δ.  Παπαγγελόπουλου και μάλιστα, φρονίμως ποιούντες, αποσύροντας την αρχική μήνυση ενάντια  του Αλ. Τσίπρα.

Τόνισε ότι, στο όνομα των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων, «ξεχνιέται» το οικονομικό σκάνδαλο των περίπου 4 δισεκατομμυρίων ευρώ που λείπουν από τα κρατικά ταμεία και που αρχικά ανέδειξε το FBI. Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή διερευνώνται από την δικαιοσύνη πολιτικά και μη πρόσωπα, και όπως ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης έχει πει: «στο σκάνδαλο  Novartis, κανείς δεν είναι εκ των προτέρων αθώος».

Απέναντι στην άκρως επιθετική στάση των μηνυτών Σαμαρά και Βενιζέλου, αντιπαραβάλλουμε την υπεύθυνη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έκρυψε στα συρτάρια υποθέσεις, αλλά τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες  ανέδειξε ένα μείζον για τη χώρα μας οικονομικό σκάνδαλο, του οποίου η διερεύνηση είναι σε εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ