Με άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή» ο Γιάννης Μπαλάφας υποστηρίζει ότι εντός των επτά μηνών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η ανεργία έχει μεγεθυνθεί, καταγράφεται απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων ενώ στο προσφυγικό «η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει και έχει στρέψει εναντίον της και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει σύντομα να επιδιώξει μια αλλαγή στην κυβερνητική πορεία και υποστηρίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από το Συνέδριο του Μαΐου, είναι υποχρεωμένο να «παίξει πρωτεύοντα ρόλο αυτή τη νέα κατάσταση ανταποκρινόμενος στα νέα καθήκοντα που η κοινωνία τον καλεί να αναλάβει. Χωρίς ηγεμονισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες, με αριστερό προοδευτικό πρόσημο, το επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στα “θέλω” της κοινωνίας».

Ο Γιάννης Μπαλάφας σημειώνει, τέλος, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει πρώτα να καταλάβει τι δεν έκανε σωστά και στη συνέχεια να το διορθώσει. «Όλα αυτά είναι ευκαιρία να τα συζητήσουμε και να τα αποφασίσουμε στο συνέδριό μας. Όλοι εργαζόμαστε για ένα μαζικό, ενωτικό συνέδριο διεύρυνσης, ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού. Είναι κοινός τόπος ότι τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν από κάποιες δεκαετίες», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ