Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου,πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης,” Μαζί Μπροστά Μοσχάτο Ταύρος”.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην παρουσία στην εκδήλωση των: Δήμητρα Νάνου-Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Μπάμπη Μπιλίνη – της παράταξης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή¨ καθώς και της Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Μοσχάτου κ. Νατάσσας Λεγάκη, παρουσίες που συζητήθηκαν και απέδειξαν ότι οι ¨Μαζί Μπροστά¨ αποτελούν ισχυρό αυτοδιοικητικό πόλο στην κοινωνία του Μοσχάτου Ταύρου που χαίρει της εκτιμήσεως ευρύτερων δυνάμεων.

Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τον Αρχιμανδρίτη, πατέρα Παρθένιο, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Παράταξης κύριος Αντώνης Μπούτσης.

Μετά τις ευχές και το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων, ο κ. Μπούτσης ευχαρίστησε τους Πολίτες που εμπιστεύτηκαν στην Παράταξή, την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο.

Ακολούθησε αναφορά σε βασικά προβλήματα του Δήμου και αναλύθηκε η αντιπολιτευτική γραμμή της Παράταξης, που συμπυκνώνεται στο δίπολο, ανάδειξη προβλημάτων, αλλά και κατάθεση ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων.

Ο κ.Μπούτσης κλείνοντας, δεσμεύτηκε για συνέχιση της παρουσίας της Παράταξης και ανακοίνωσε πρόγραμμα περιοδειών στις γειτονιές Μοσχάτου και Ταύρου, από την ερχόμενη Άνοιξη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

– Ο κ. Χιώτης Χρήστος, εκπρόσωπος του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

– Η κ. Γιοβάνου Έφη, εκπρόσωπος του κόμματος Μέρα 25.

– Ο κ. Σακκάς Ιωάννης, εκπρόσωπος του κόμματος Ελληνική Λύση.

– Ο κ. Κουμεντάκος Γιώργος, εκπρόσωπος της Παράταξης του κ.Παύλου Γερουλάνου

– Πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών Σωματείων, Αθλητικών ομάδων και φορέων:
– Σύλλογος Κρητών Μοσχάτου Ταύρου .
– Αθλητική Ένωση Μοσχάτου.
– Φωστήρας.
– Αναγέννηση Μοσχάτου
– Λέων Μοσχάτου
– Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου
– Σύλλογος Ποντίων Ταύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ