Μοσχάτο: Κριτική Μπιλίνη στη Δημοτική Αρχή Ευθυμίου

Για την άρνηση τοποθέτησης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά ακίνητα

Επανέρχεται η πλευρά Μπιλίνη και η δημοτική κίνηση “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” στην πρόταση της για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά ακίνητα και τονίζει ότι δυστυχώς ο Δήμαρχος (Ευθυμίου) και η παράταξη του είχαν τα αφτιά τους βουλωμένα… στην συγκεκριμένη πρόταση παρά τις μεγαλοστομίες για πράσινη πολιτική και  οικολογική ευαισθησία.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου κατά την συζήτηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού η Δημοτική Κίνηση “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” είχαμε στην πρόταση μας περιλάβει και τα εξής:”Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά ακίνητα – Μελέτη Δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας” (σημείωση: Δημοτικά ακίνητα είναι και οι ταράτσες και οι κοινόχρηστοι χώροι των προσφυγικών και εργατικών πολυκατοικιών στον Ταύρο). Η πρόταση μας -όπως λέγαμε στην αιτιολογική έκθεση που την συνόδευε – έχει ως στόχο την ενεργειακή μετάβαση του Δήμου ως προς τους στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, αλλά και την οικιστική ανάπλαση του γερασμένου οικιστικού αποθέματος των πολυκατοικιών.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος και η παράταξη του είχαν τα αφτιά τους βουλωμένα και ούτε καν τοποθετήθηκαν, γιατί δεν έκαναν δεκτή την πρόταση μας.
 Ελπίζουμε στην πρώτη αναθεώρηση του προϋπολογισμού να καταλάβει ο Δήμαρχος και η παράταξη του ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τις ευκαιρίες και να συναντηθούμε, γιατί η πρόοδος του Μοσχάτου και του Ταύρου πρέπει να μας ενώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ