Με αφορμή τις πληροφορίες που περιήλθαν στη Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου περί ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μοσχάτο, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου προέβη στις παρακάτω ενέργειες:

1. Επικοινώνησε λίγο πριν το μεσημέρι με το Διευθυντή του υποκαταστήματος ζητώντας ενημέρωση για το συμβάν
2. Απέστειλε επιστολή στη διοίκηση της Τράπεζας ζητώντας ενημέρωση καθώς και τις απαραίτητες προβλεπόμενες ενέργειες της.

Ο Διευθυντής του υποκαταστήματος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τα εξής: Το ύποπτο περιστατικό αναφέρθηκε στις υπηρεσίες της Τράπεζας το απόγευμα της 24ης Μαρτίου. Επίσης, ότι η τράπεζα ακολούθησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα σχετικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε, η Τράπεζα προέβη στα εξής:

1. Παρέμεινε κλειστό το υποκατάστημα για δύο ημέρες 25 και 26 Μαρτίου.
2. Τέθηκε σε καραντίνα όλο το προσωπικό του καταστήματος.
3. Έγινε απολύμανση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
4. Το κατάστημα από σήμερα 27 Μαρτίου λειτουργεί με προσωπικό από άλλες υπηρεσίες της Τράπεζας.

Ο Δήμος παρακολουθεί με προσοχή το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου για το προσωπικό και τις περαιτέρω ενέργειες της Τράπεζας για την προστασία της Δημόσιας υγείας.

Για το θέμα επικοινώνησε λίγο πριν το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο ο επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, κ. Χαράλαμπος Μπιλίνης και ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε σχετικά. Επίσης, ο Δήμαρχος βρίσκεται σε επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία για περαιτέρω οδηγίες για όσους είχαν προσέλθει στο υποκατάστημα πριν την εκδήλωση του κρούσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ