Αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δασκάλας, μετά από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/11), έξω από τα γραφεία εισπρακτικής εταιρίας στο Μοσχάτο.

Με το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» συνάδελφοι της εκπαιδευτικού πέτυχαν τη ματαίωση του πλειστηριασμού, ενώ η δασκάλα από πλευράς της ευχαρίστησε όσους την στήριξαν.

«Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τώρα η εταιρεία, δρομολογεί για λογαριασμό του fund, τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική κατοικία» είχε τονίσει στο σχετικό κάλεσμα για την κινητοποίηση, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Παρθενώνας», προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ