Στo Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας, τελέστηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, με λαμπρότητα, ο αγιασμός των υδάτων..


Παρόντες στην τελετή αγιασμού των υδάτων ήταν οι επικεφαλής και εκπρόσωποι όλων των δημοτικών παρατάξεων και πλήθος κόσμου.


Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, με την ολοκλήρωση της τελετής, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στην εορτή, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της πόλης και μεταξύ άλλων δήλωσε : «Έχουμε λοιπόν μπροστά μας πολλές δυνατότητες. Δυνατότητες για ανάπτυξη, για απασχόληση, για κάθετη βελτίωση της ζωής μας στην πόλη. Το στοίχημα για εμάς είναι να ανταποκριθούμε σε αυτές τις ευκαιρίες. Κάναμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Δώσαμε έμφαση στον άνθρωπο» Και καταλήγοντας είπε: «Είμαστε μια πόλη με ρίζες, μια πόλη με αυθεντική λαϊκότητα, με ανθρωπιά, με αξίες. Ήμασταν και είμαστε μια γειτονιά που έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα μας. Στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, την οικονομία, τις επιστήμες. Σε όλες τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας η Καλλιθέα ήταν πρωταγωνίστρια. Σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι για το κοινό μας σπίτι, την Καλλιθέα μας. Εύχομαι σε όλους με όλη την δύναμη της ψυχής μου Χρόνια Πολλά με οικογενειακή γαλήνη, υγεία, τύχη και κάθε ευτυχία! Ευτυχισμένο το 2019!»


Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, μετά το τέλος της τελετής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στην συνέχεια βράβευσε με το χρυσό μετάλλιο της πόλης για την συνολική προσφορά τους στην Καλλιθέα, τους τ. Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ηλία Καββαδία και Χρήστο Κασαλιά. Στην συνέχεια προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους το ανανεωμένο Λεύκωμα με την Ιστορία της Καλλιθέας.


Στην εκδήλωση συμμετείχε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ