Σημάδια κατάρρευσης παρουσιάζουν τα λεωφορεία της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καθώς ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων.

Μια νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στη σειρά των πρόσφατων περιστατικών σε μέσα μεταφοράς στην Αθήνα, καθώς την Τετάρτη, επιβάτες του λεωφορείου Α1 (Βούλα – Πειραιάς) είδαν έντρομοι τη μισή πόρτα του οχήματος να ξεκολλάει.

Όπως κατήγγειλε επιβάτης της γραμμής, το λεωφορείο αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου μπροστά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιατί το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας ξεχαρβαλώθηκε και ήταν έτοιμο να πέσει.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως την πόρτα συγκράτησαν μάλιστα οι ίδιοι οι επιβάτες για να μη φύγει εντελώς και βρεθεί στο δρόμο ενώ ο οδηγός του οχήματος συγκράτησε τα 2 φύλλα με ταινία.

Ο οδηγός του οχήματος ενημέρωσε άμεσα τους επιβάτες ότι δε θα ξανανοίξει τη μεσαία πόρτα για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο δεν κατέβασε τους επιβάτες ώστε να εκκενωθεί το λεωφορείο για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Στη συνέχεια και όπως καταγγέλλει ο ίδιος επιβάτης, μπροστά από τον σταθμό Εδέμ και ενώ το λεωφορείο ήταν σταματημένο σε στάση, «το ξεχαρβαλωμένο φύλλο δυστυχώς έπεσε προς τη μεριά του δρόμου». Ο οδηγός συγκράτησε πάλι τα φύλλα με ταινία και συνέχισε τη διαδρομή του για όσο διάστημα τουλάχιστον ο συγκεκριμένος επιβάτης παρέμεινε στο όχημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ