Λαμπρός ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσία της Δημοτικής Αρχής, Βουλευτών, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, ενώσεων, συλλόγων, σωματείων και πλήθους κόσμου.

Ο εορτασμός περιελάμβανε γενικό σημαιοστολισμό των Δημοτικών χώρων και κτιρίων καθώς και φωταγώγηση τους τις βραδινές ώρες ενώ ανήμερα της Εθνικής Εορτής πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία παρουσία δημοτικών, πολιτικών, εκπαιδευτικών και συλλογικών φορέων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλέξανδρου.

Ακολούθησαν, η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Υποβρυχίων από τους επίσημους και τους εκπροσώπους των φορέων και η παρέλαση στην παραλιακή Λεωφόρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου  Γιάννη Φωστηρόπουλου συμμετείχαν και κόσμησαν την παρέλαση ιστορικά στρατιωτικά οχήματα ενώ παρέλασαν και έφεδροι αξιωματικοί και οπλίτες του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων  Ενόπλων Δυνάμεων και του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρθηκε στο νόημα και στην σημασία της επετείου τονίζοντας ότι « θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τους προγόνους μας που έμαθαν σε όλο τον κόσμο πως για την ελευθερία τους οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και κυρίως υπερήφανοι για τα νιάτα μας που τόσο όμορφα έκαναν παρέλαση σήμερα και θα γράψουν την δίκη τους λαμπρή ιστορία. Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ