Κωνσταντέλλος και Γκερέκου στην πίτα του ΛΕΥΚΑΡΟΥ

Με την παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου, του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  Γρηγόρη Κωνσταντέλλου , του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ju Jitsu Αναστάσιου Πουλικίδη και πλήθους αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου και του αθλήματος, ο ιστορικός σύλλογος ΛΕΥΚΑΡΟΣ ΒΟΥΛΑΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου

Το 1ο reunion παλαιών μαθητών του Α.Σ ΛΕΥΚΑΡΟΥ και η απονομή διπλωματών από παλαιότερες εκδηλώσεις “σκόρπισαν” στον χώρο μνήμες, σκέψεις και ευχές από καρδιάς για μια καλύτερη χρονιά για τους αθλητές του συλλόγου.

Το φλουρί κέρδισε η Άντζελα Γκερέκου η οποία αφιέρωσε την τύχη αυτή στον οργανισμό του Ε.Ο.Τ. για μια ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά για τον τουρισμό.

O Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΣ Βούλας είναι πρωταθλητής σύλλογος για το άθλημα του Ju-Jitsu και λειτουργεί από το 1997. Από τις τάξεις του έχουν περάσει πάνω από 10.000 μικροί και μεγάλοι αθλητές και πάρα πολλοί από αυτούς έχουν στελεχώσει τις εθνικές ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ju-Jitsu.


Ο προπονητής και ιδρυτής του συλλόγου Γιώργος Ζαντιώτης υπήρξε καταξιωμένος αθλητής και από το 1998 Ομοσπονδιακός Προπονητής για το άθλημα του Ju-Jitsu. Έχει πολύπλευρη εμπειρία και από άλλες πολεμικές τέχνες όπως Okinawa karate, Judo, Παγκράτιο Άθλημα, Tae Kwon do, Krav Maga, Παραδοσιακά όπλα, Σπάθα samurai, ΜΜΑ κ.α. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ