Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη θέση του κόμματος σχετικά με την παραλαβή των μαχητικών Rafale.

Ο βουλευτής, αναφερόμενος στις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το spot στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας, για την άφιξη των Rafale στην Ελλάδα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «λέει ψέματα ότι αισθάνεται οδύνη» και -ζητώντας ενότητα- υπογράμμισε πως όλοι «πρέπει να χαιρόμαστε για την ιστορική ημέρα».

«Είναι προφανές ότι οι φορολογούμενοι πληρώνονται για τα εξοπλιστικά. Όλοι χαίρονται για τη χθεσινή ημέρα. Τα Rafale ανήκουν στον ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία σε κάθε βίντεο που ανεβάζει βάζει το λογότυπό της στους λογαριασμούς της. Δεν είναι τηλεοπτικό σποτ ή διαφήμιση στα κανάλια. Θα χαιρόμουν αν έβγαζε η αντιπολίτευση ένα σποτ για τα αεροσκάφη που ενισχύουν την άμυνα της χώρας. Γιατί δεν βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, που είναι πως η Ελλάδα είναι ισχυρή χώρα;», διερωτήθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφέρθηκε και στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα πως δεν έπρεπε να αγοραστούν επιπλέον Rafale. «Υπάρχει και για αυτό μία διαφωνία. Αποδεικνύεται από τον θόρυβο της αντιπολίτευσης ότι ήθελε να προσκληθεί για να απορρίψει την πρόσκληση. Για εμάς είναι μικρότητα. Δεν θα μείνουμε σε αυτό. Η κυβέρνηση κρίνεται από τον ελληνικό λαό. Όλοι πρέπει να χαιρόμαστε για την ιστορική ημέρα. Όλα τα κόμματα θα χτίσουν πάνω σε αυτή τη συμφωνία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται οδύνη. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι τα αεροσκάφη δεν ανήκουν στους Έλληνες φορολογούμενους. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα ότι αισθάνεται οδύνη. Είναι υποκριτική η στάση σας. Το κόμμα σας θα κέρδιζε αν λέγατε ότι είναι ιστορική μέρα. Κομματικοποιείτε τη συζήτηση για τα Rafale», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ