Χαιρετίζουμε την υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης του Νέου Κλειστού Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου 3500 θέσεων της πόλης μας. Θεωρούμε τη χθεσινή μέρα πολύ καλή για το αύριο της πιο σημαντικής αθλητικής πόλης της χώρας.

Ένα έργο μεγάλης προστιθέμενης αθλητικής αξίας που τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από πολλές στενωπούς και δυσκολίες, με αστοχίες και λανθασμένους χειρισμούς, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την έναρξη κατασκευής του.

Αυτή την καλή μέρα για την πόλη μας και το έργο, αφήνουμε στην άκρη τις αποτιμήσεις των χειρισμών που έθεσαν σε κίνδυνο την κατασκευή του…και χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες για την ευτυχή κατάληξη του.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σγουρό που είναι αυτός που ως Περιφερειάρχης το 2010 το ενέταξε στα εκτελεστέα εργά της Περιφέρειας Αττικής και “κλείδωσε” τη χρηματοδότηση του με 17,5 εκ ευρώ, προ της εκπτώσεις που έλαβε κατά την δημοπράτηση του.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Δ.Νάνου για τις προσπάθειες τους να κρατήσουν “μέσα” στο έργο τον ανάδοχο και να το οδηγήσουν σε υπογραφή σύμβασης.

Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες ανέγερσης…και να τελειώσουν σε χρόνο λογικό για το μέγεθος του έργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ