Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων με όλους τους εργαζομένους μια παρέα να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάσουν ευχές, ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Δήμο Γλυφάδας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και χαρούμενη στον υπέροχο χώρο του Γκολφ. Για πρώτη φορά φέτος την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης, Βάρκιζας κ.κ. Αντώνιος.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου μαζί με τους 100 νεοπροσληφθέντες στον τομέα της καθαριότητας, ήταν εκεί και αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Κάθε Αντιδήμαρχος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστας Παπαδόπουλος έκοψαν από ένα κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εννέα εργαζομένους οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα. Στη μνήμη του άξιου υπαλλήλου Μιχάλη Τσουκαλά, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ