Στην εκπομπή του Attica Tv ήταν καλεσμένος ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, και μίλησε για τα έργα που έγιναν μέσα στην πανδημία αλλά κι αυτά που δρομολογούνται.

Μετά τη δημοτική συγκοινωνία και την ολική ανάπλαση της πλατείας Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, θα υλοποιηθούν ακόμα δύο μεγάλα έργα. Η ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου αλλά και η πράσινη πολιτιστική διαδρομή. Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης, ο Δήμος έχει ήδη ζητήσει τη χρηματοδότηση γι αυτή τη διαδρομή που θα ενοποιήσει τους τρεις λόφους του Αλίμου που έχουν -εκτός από φυσική ομορφιά- και μεγάλη αρχαιολογική ιστορία.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι λόφοι με μεγάλη πολιτιστική, περιβαλλοντική και αρχαιολογική αξία στην πόλη μας είναι ο λόφος Θεσμοφορίων (Αγίας Άννης), ο λόφος Κυθηρίων και ο λόφος Πανί. Εμείς σκεφτήκαμε να τους ενοποιήσουμε σε μία ενιαία και μεγάλη διαδρομή με πεζοδρόμους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Θα μπορεί κάποιος να περπατήσει ή να αθληθεί από τη μία άκρη στην άλλη. Διασχίζουμε ακόμα και τη λεωφόρο Αλίμου και θα δημιουργηθεί ειδική διάβαση ώστε να ενοποιηθεί όλη η διαδρομή. Επίσης, αναβαθμίζουμε και τους χώρους που έχουν ήδη, όπως το θεατράκι, ενώ τα δύο γήπεδα τένις θα γίνουν τέσσερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ