Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βύρωνα τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Αλίμου – Κατεχάκη.

Πιο αναλυτικά, λόγω εκτέλεσης εργασιών δικτύου οπτικών ινών, στις 31/10/2023 και 1/11/2023 κατά τις ώρες 00:01 – 06:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λ. Αλίμου-Κατεχάκη.

Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Αλίμου-Κατεχάκη στο τμήμα της μεταξύ του Νεκροταφείου Βύρωνος και του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηλιούπολη. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Στη Λ. Αλίμου-Κατεχάκη στο τμήμα της μεταξύ του Νεκροταφείου Βύρωνος και του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ