Με ένα κείμενο κατάθεση ψυχής, που περιγράφει τις μέχρι σήμερα δράσεις της και με την απόφαση για ενεργή συμμετοχή στα κοινά, η Κατερίνα Σφακιανάκη από τον Βύρωνα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Μίλτου Μπαντή.

«Είμαι η Κατερίνα Σφακιανάκη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή.

Απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί πιστεύω ότι οι γειτονιές του Βύρωνα, στις οποίες οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε και άλλοι έχουμε επιλέξει ως τόπο κατοικίας, αξίζουν και μπορούν να γίνουν καλύτερες.

Μελετώντας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των Δημοτών μας, τις ευνοϊκές χωροταξικές προοπτικές που διαθέτει ο Βύρωνας, και τις τεχνολογικές δυνατότητες που υπάρχουν και ήδη εφαρμόζονται σε γειτονικούς Δήμους του λεκανοπεδίου, μπορούμε με συνεπή και αφοσιωμένη δουλειά να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και προσβάσιμο αστικό περιβάλλον για ΟΛΟΥΣ μας, με περισσότερους δημόσιους χώρους για αναψυχή και κοινωνική αλληλεπίδραση.

Η παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» και προσωπικά εγώ δεσμευόμαστε, εφόσον μας τιμήσετε με την επιλογή σας, για μια θητεία

  • Με όραμα για την πόλη και τεχνικές γνώσεις
  • Με διάλογο με τους συνδημότες μας
  • Με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης
  • Με σωστή διαχείριση και καθημερινή αποτελεσματική δουλειά

Μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάμε μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».

Ποια είναι όμως η Κατερίνα Σφακιανάκη που κατεβαίνει με τον Μίλτο Μπαντή;

Πρόκειται για μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα – επιστήμονα με τεχνοκρατική προσέγγιση της καθημερινότητας. Πέρα από την αυτοδιοικητική και πολιτική της δράση, επί πολλά χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί με οικιστικές αναπλάσεις υποβαθμισμένων περιοχών με στόχο την αναβάθμιση τους, μέσω χρηματοδοτούμενων δράσεων από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους ως συνεργάτης του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ενδιαφέρουσα είναι και η κοινωνική της δραστηριότητα και προσφορά: Από το 2014 έως το 2016 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα ενώ από το 2019 έως σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του  Μίλτου Μπαντή και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα.

Φαίνεται πως η πολύπλευρη αυτή πετυχημένη δραστηριότητα και διαδρομή της Κατερίνας Σφακιανάκη ώθησε τον Μίλτο Μπαντή να πορευθούν μαζί, εκτιμώντας ότι η παρουσία της ενισχύει περαιτέρω τον εκλογικό του στόχο αλλά και το όραμα του, ο Βύρωνας να γίνει πόλη πρότυπο, με πρόσβαση για όλους, περισσότερα δέντρα, περισσότερο φως, ανακύκλωση και εύκολη καθημερινότητα με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ