Νύχτα αγωνίας, τουλάχιστον μέχρι να επιδιορθώσει τη βλάβη και να αποχωρήσει το συνεργείο της ΔΕΦΑ, έζησαν οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στην Καλλιθέα, εξαιτίας διαρροής φυσικού αερίου που προκλήθηκε σε εγκατάσταση πολυκατοικίας.

Η διαρροή σημειώθηκε σε πολυκατοικία της οδού Σόλωνος. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Αστυνομία, που απέκλεισε τους γύρω δρόμους, απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων, όσο και η Πυροσβεστική, για προληπτικούς λόγους.

Οι άνδρες του συνεργείου της  ΔΕΦΑ χρειάστηκαν πάνω από τρεις ώρες για να διορθώσουν τη ζημιά και να άρουν την κατάσταση  συναγερμού. Σχεδόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, πολλοί κάτοικοι στην περιοχή ξενύχτησαν, καθώς ο κίνδυνος μίας έκρηξης ήταν πιθανός. Εκτός της Σόλωνος  έκλεισαν για λόγους ασφαλείας και οι: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και ο παράδρομος της Συγγρού στο ύψος του MEDIA MARKT.

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που διαμορφώθηκες ήταν ότι  δόθηκαν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ