Το μεγαλύτερο ραντεβού πολιτισμού στην Αθήνα δίνει και φέτος οΠολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα στην ιστορία του θεσμού.

Οι Ιωνικές Γιορτές ξεκινούν στο Άλσος Νέας Σμύρνης στις 2 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 6 Οκτωβρίου, με 30 νύχτες πολιτισμού και καθημερινή εναλλαγή προγράμματος που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, παιδικό θέατρο.

Στο φετινό πρόγραμμα έχουν ενταχθεί σημαντικές παραστάσεις από οργανισμούς αδιαμφισβήτητης αξίας, όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ, η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Παντελής Θαλασσινός, παιδικό θέατρο, αλλά και αφιέρωματα σε καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης ο σπουδαίος ερμηνευτής Κώστας Χατζής και ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, «το φετινό πρόγραμμα είναι από τα πιο πλούσια καλλιτεχνικά στην ιστορία του θεσμού και περιλαμβάνει 30 νύχτες πολιτισμού με καθημερινή εναλλαγή παραστάσεων. Ξεκινώντας, δειλά, πέρυσι, με παραγωγές του Πολιτιστικού Οργανισμού, εντάσσουμε στο πρόγραμμα φέτος πλήθος δικών μας παραγωγών, όπως η συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, το μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και το αφιέρωμα στον Γάλλο ερμηνευτή Σαρλ Αζναβούρ.»

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 213 2025924

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ