Η Tasc Force της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Την πρώτη της συνάντηση  μετά τις γιορτές είχε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με πρωτοβουλία του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Αλέκου Κορόμηλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο προγραμματισμός για το 2020 και η εξέλιξη των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ και οι μηχανικοί της υπηρεσίας έκαναν τις εισηγήσεις τους για τρέχοντα θέματα.

Θα  πρέπει να σημειωθεί ότι  η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια την αιχμή του δόρατος στο σημαντικό έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του Φαλήρου καθώς οι έμπειροι μηχανικοί της, σχεδίασαν, μελέτησαν και επέβλεψαν σημαντικά έργα όπως η ανάπλαση του Πάρκου Φλοίσβου, το Πάρκο του Αγίου Γεωργίου καθώς και το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης.

Δικαιολογημένη λοιπόν η αγάπη  Χατζηδάκη προς το πρόσωπο των ανθρώπων της τεχνικής υπηρεσία του Δήμου και αναμενόμενη και σημαντική  η εμπιστοσύνη που δείχνει η Δημοτική Αρχή Φωστηρόπουλου στην εξαίρετη και έμπειρη αυτή ομάδα καθώς το ερχόμενο διάστημα αναμένεται πληθώρα νέων έργων στην Πόλη.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Κορόμηλος ζήτησε για το 2020 μεγαλύτερη προσπάθεια καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά « τα προβλήματα των Δημοτών αλλά και των υποδομών δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει όλοι να βρίσκονται κοντά στον Δημότη για να τον εξυπηρετούν και όχι να τον ταλαιπωρούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ