Την πίτα της στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης έκοψε σήμερα η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης με την παρουσία των υπουργών Τ. Θεωδωρικάκου (ΥΠ.ΕΣ.) & Ν.Δένδια (ΥΠ.ΕΞ.), των βουλευτών Νοτίου Τομέα  Ά. Καραμανλή,  Β. Σπανάκη & Κ. Κυρανάκη, του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Τ. Γαϊτάνη, του Διευθυντή Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων του Κόμματος Χριστόφορου Ντίζου, του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη, της Αντιπεριφερειάρχου Νότιου Τομέα Δ. Νάνου, του Προέδρου της Β1 Νομαρχιακής Οργάνωσης Μιχάλη Κουμεντάκου καθώς και πλήθους αυτοδιοικητικών παραγόντων και πολλών κομματικών στελεχών της.

Επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικές Παρατάξεις ,Δημοτικοί Σύμβουλοι και φυσικά εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων της Νέας Σμύρνης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Μανώλη Γρηγοράκη και του Γραμματέα Βασίλη Μυστίδη.

Την  εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στους αγώνες και τις νίκες του 2019, με αποκορύφωμα την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρωθυπουργία ενώ σε  όλους τους χαιρετισμούς τονίσθηκε η δυναμική και η παρέμβαση της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης καθώς οι δράσεις της και οι πρωτοβουλίες της είναι συνεχείς και σημαντικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ