Αλλαγή ανακοινώθηκε στην διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά καθώς με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, ορίσθηκε νέα Πρόεδρος η Μερόπη Μοσχογιάννη.

Τον ορισμό της ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, διορίστηκε στο ΟΑΚΑ.

Η Μερόπη Μοσχογιάννη είναι και προϊστάμενη του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ εδώ και μήνες ήταν η ταμίας στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΝ.

Ως αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος και ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Τσαγγαμίλης.  

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χαλιορή:

Αρχές Δεκεμβρίου ήταν, όταν ανέλαβα ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του Αγίου Κοσμά.
Από την πρώτη μέρα όλη η επιτροπή, θέσαμε σαν προτεραιότητα μας τους αθλητές και τις ανάγκες τους.
Όλοι μαζί, επιτροπή διοίκησης, εργαζόμενοι, αθλητές και χρήστες των εγκαταστάσεων, καταγράψαμε και ιεραρχήσαμε τις ανάγκες, εκτελέσαμε και δρομολογήσαμε εργασίες διαμορφώνοντας μια σαφώς καλύτερη εικόνα, δίνοντας στους αθλητές μας, όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες προπόνησης αλλά και διαμονής.
Σίγουρα δε καταφέραμε να τα αλλάξουμε όλα!
Κάναμε όμως την αρχή!
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής διοίκησης,το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου και τους αθλητές, που συνεργαστήκαμε και σήμερα μπορούμε όλοι να νιώθουμε περήφανοι για το έργο που συντελέσαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό-στους συνεργάτες μου που συγκρουστήκαμε, νευριάσαμε, χαμογελάσαμε και τελικά καταφέραμε να μιλούν όλοι σήμερα για το εθνικό αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η καρδιά μου θα είναι πάντα εκεί, στο σπίτι του αθλητισμού, στο κέντρο που συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία.

Σας ευχαριστώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ