Ο σύλλογος ΠΑΙ.Δ.Υ., θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου σε μια εκδήλωση αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς όπου θα συμμετέχουν τα μέλη, οι φίλοι αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα “χρωματίσει” η Μουσική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με μελωδίες από ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο ενώ στην εκδήλωση θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια ο Παντελής Θαλασσινός.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν στο κοινό γυναίκες, ιστορίες και δράσεις τους οι οποίες ξεχώρισαν για την δύναμη ψυχής τους ενώ η δραστήρια Πρόεδρος του συλλόγου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μηλαϊτη θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα του συλλόγου καθώς και τον προγραμματισμό για το 2020.

Ο Σύλλογος που ιδρύθηκε το 2013, με συνεχείς πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις, έχει καταφέρει με αποτελεσματικότητα να στηρίξει το παιδί, την νεολαία και τους γονείς καθώς και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε παιδιατρικά νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ