Ηλιούπολη : Μαζική η εκδήλωση της ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ

Με κεντρικό σύνθημα  « Όραμα και επιθυμία για την Ηλιούπολη – Μια πόλη καλύτερη, είναι το αυτονόητο δικαίωμα όλων μας» η Δημοτική Παράταξη Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, παρουσία πλήθους κόσμου και σημαντικών εκπροσώπων του πολιτιστικών, αθλητικών και εξωραϊστικών συλλόγων της Πόλης.

Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων και  αυτοδιοικητικοί  παράγοντες από όλη την Αττική επιβεβαιώνοντας την απήχηση και την δυναμική της Δημοτικής Παράταξης τον τελευταίο καιρό.

Ο επικεφαλής της, Γαβριήλ Αραμπατζής αφού έκανε ένα απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό για το 2020 και τόνισε ότι η εφετεινή χρονιά είναι κομβική για την ανασυγκρότηση και την οργάνωση ενόψει των Δημοτικών εκλογών του 2023. Επίσης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό  με σειρά κύκλου επαφών – αρχής γενομένης με την πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη –  με Υπουργούς, Βουλευτές και στελέχη της Περιφέρειας προκειμένου να ενημερώσουν για τα σημαντικά και χρόνια προβλήματα της Πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο ενώ την Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Τάσος Γαϊτάνης, μεταφέροντας τις ευχές της κεντρικής διοίκησης του κόμματος στους εκατοντάδες κατοίκους της Ηλιούπολης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ