Ηλιούπολη: Ετήσια Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» διοργανώνει την Ετήσια Έκθεση των Eικαστικών Eργαστηρίων του, όπου παρουσιάζεται η συλλογική προσπάθεια μαθητών και δασκάλων.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από Τετάρτη 1 Ιουλίου έως Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στην  Πλατεία Εθνικής Αντίστασης με ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ. – 11 μ.μ.

Αναλυτικά θα περιλαμβάνει:
Έκθεση Αγιογραφίας, Βιτρώ & Συντήρησης Εικόνων “Έχεις τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα..” Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Τα έργα της έκθεσης αφορούν ομάδες ανθρώπων, διαφορετικών ηλικιών, που διαθέτουν ένα κοινό στοιχείο, τη δύναμη της δημιουργίας, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από μία ΕΙΚΟΝΑ, ένα ΨΗΦΙΔΩΤΟ, ή ένα ΒΙΤΡΩ.
Διδάσκουσα: Μπίλλια – Γιαννοπούλου Αδαμαντία


Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων “Ο καλλιτέχνης είναι αποδέκτης συναισθημάτων που προέρχονται από οπουδήποτε: από τον ουρανό, τη γη, από ένα κομμάτι χαρτί, από μια μορφή, από έναν ιστό αράχνης.”
PABLO PICASSO.
Η τέχνη για ακόμα μια φορά, γίνεται η ελπίδα και η λύτρωση απέναντι στην πρωτόγνωρη δυσάρεστη πραγματικότητα. Έρχεται να γεφυρώσει την αδράνεια του νου απέναντι στα γεγονότα και την συναισθηματική φόρτιση της δύσκολης καθημερινότητας. Μεταξύ άσπρου και μαύρου, ιδεατού και πραγματικού, ρεαλιστικού και αφαιρετικού διανύσαμε ποικίλες καλλιτεχνικές αποστάσεις για άλλη μια χρονιά.
Διδάσκοντες: Γκικοπούλου Γιούλη, Παπαδημητρίου Αναστασία.


Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής Χρειάστηκε να γεράσω για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί. JOAN MIRO
Παιδιά, από 5 έως 12 ετών, δημιουργούν με φαντασία και χρώματα εικαστικές διαδρομές, με έμπνευση από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Διδάσκοντες: Τσαμπουράκης Μανώλης, Χριστοπούλου Θεανώ.


Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9940699 ή στο e-mail: info@politismos-ilioupoli.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ