Η Lamda Development προωθεί τρία οικιστικά projects στο Ελληνικό, δημιουργώντας την περίφημη περιοχή “Little Athens”, η οποία έχει κερδίσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη νέα γειτονιά, προβλέπεται πράσινο περιβάλλον και θέα στο πάρκο ή στη θάλασσα από τα διαμερίσματα. Η εταιρία προωθεί επίσης τα projects Mainstream Posidonos, Mainstream Alimos και Neighborhood Retail, τα οποία έχουν ήδη κερδίσει θετική αναγνώριση στην εταιρική παρουσίαση. Οι αναμενόμενες εισπράξεις και τα κέρδη από αυτά τα projects εκτιμώνται σε εντυπωσιακά ποσά.

Ειδικότερα, σε σχέση με τα οικιστικά συγκροτήματα Mainstream Posidonos, Mainstream Alimos και Neighborhood Retail, προχωρούν στην πρώτη φάση της ανάπλασης και αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην οικονομική απόδοση της Lamda Development. Επιπλέον, η προώθηση του οικιστικού έργου με την υπογραφή του διάσημου αρχιτεκτονικού γραφείου Bjarke Ingels Group (BIG) έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλές κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει για την απόκτηση των διαμερισμάτων.

Οι πωλήσεις στα projects Riviera Tower, Cove Villas και Cove Residences έχουν ήδη ολοκληρωθεί, επιβεβαιώνοντας την θετική ανταπόκριση της αγοράς. Οι εκτιμώμενες εισπράξεις από τις πωλήσεις όλων των μονάδων κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης υπολογίζονται σε εντυπωσιακά ποσά, ενισχύοντας την οικονομική απόδοση της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ