“Εμβολιάζομαι, ζω χωρίς φόβο”.  Ενημέρωση για τον εμβολιασμό από τον Καθηγητή  Αθανάσιο Σκουτέλη υπό την αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στο 4ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση», στο 4ο ΚΑΠΗ του Δήμου μας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Πάνος Μπαντούνας μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στο ΔΙΚΤΥΟ για τις πραγματικά επωφελείς πρωτοβουλίες του κι’ ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Παθολόγο – Λοιμοξιωλόγο Καθηγητή κ. Αθανάσιο Σκουτέλη για την παρουσία του και την ενημέρωση που έκανε στους πολίτες του Δήμου μας. Με αφορμή και τη σημερινή εκδήλωση, παροτρύνουμε τους παρευρισκόμενους να έχουν εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και να μην διστάζουν να εμβολιάζονται, γιατί «κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ