Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ελληνικού -Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ανέφερε πως σύντομα θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό.

Θα είναι το μεγαλύτερο της χώρας και θα εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια.

Θα στεγαστεί στο κτίριο της Ξιφασκίας και οι υπάλληλοι του δήμου έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό του χώρου ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες μετατροπής του χώρου σε ένα σύγχρονο εμβολιαστικό κέντρο.

Η ανακοίνωση:

Διαπιστώνοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας αναφορικά με την μετακίνηση τους σε εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Αττική και ζητώντας να έχουμε και εμείς το δικό μας εμβολιαστικό χώρο, χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο κτίριο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό που θα είναι και το μεγαλύτερο της Ελλάδας και θα εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια.

Ήδη συνεργεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο και συνδράμουν στην γρήγορη αποπεράτωση του έργου.

Ο Δήμος μας θα υποστηρίζει το κέντρο στον τομέα της καθαριότητας καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του.

Ευχαριστούμε τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Θεμιστοκλέους για την ανταπόκριση τους στο αίτημά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ