Σε μία προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, εγκαταστάθηκαν ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων τεχνολογίας LED ενώ στα 4 λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας εγκαταστάθηκαν οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών και υπολογιστές οχημάτων.

Τα παραπάνω, σε συνεργασία με τα συνοδευτικά λογισμικά και εφαρμογές υπό την ομπρέλα του κεντρικού Διαχειριστικού Λογισμικού TMS Cloud,  παρέχουν τα μέσα για τη συνολική και ενοποιημένη τηλεματική διαχείριση της δημοτικής συγκοινωνίας και την πολυκαναλική ενημέρωση των επιβατών για τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων στις στάσεις.

Πέραν των πινακίδων στις στάσεις, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των λεωφορείων από όλες τις στάσεις, μέσω διαδικτυακής πύλης, mobile εφαρμογής για smartphone και μέσω αποστολής SMS.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ- ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ