Όπως ανακοίνωσε η “Ενωμένη Πόλη”, “μετά από συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος και Επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορίλλη Τάσο, αποφασίστηκε η συστράτευσή του με τη δημοτική παράταξη , δεδομένου ότι μέσα από τη συζήτηση που είχαν, διαπιστώθηκαν οι κοινές θέσεις και αντιλήψεις που υπάρχουν όχι μόνο για την επένδυση του Ελληνικού αλλά και για όλα τα μεγάλα αυτοδιοικητικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη”.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος σε σχετική του ανάρτηση, φανερά ικανοποιημένος μετά την συνάντηση :

“Ο Τάσος Κορίλλης” τονίζεται στην ανακοίνωση, “που προέρχεται από τη γνωστή εκπαιδευτική οικογένεια της περιοχής μας, γεννήθηκε στην Αργυρούπολη ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Ελληνικό. Σήμερα είναι εν ενεργεία εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης των Ελλήνων Χημικών ενώ ταυτόχρονα είναι Επικεφαλης του Τομεα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας επίσης σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Έχει παράλληλα εμπειρία διοίκησης ως μέλος διοικητικών συμβουλίων σε μεγάλους οργανισμούς ενώ υπηρετεί την εκπαέδευση ως καθηγητής σε μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ο Τάσος σηκώνει τα μανίκια, προτάσσει τα αυτοδιοικητικά κριτήρια και με την εμπειρία του στη διοίκηση θα δουλέψει πλάι μας για την πόλη που γεννήθηκε και αγαπά από τη θέση της νεοσύστατης Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου ενώ παρώλληλα θα αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και σε αντικείμενα παιδείας και κοινωνικής πολιτικής, που αποτελούν το πεδίο δράσης του αλλά και το επίκεντρο της πολιτικής μας για το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης.

Η Ενωμένη πόλη είναι η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη της πόλης μας που διαρκώς διευρύνει τις δυνάμεις της για μία ακόμα νικηφόρα εκλογική μάχη το 2023″. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ