Ο Δήμος Αργυρούπολης Ελληνικού  και ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος διακρίνονται για την αγάπη στους τετράποδους φίλους μας κάτι που το αποδεικνύει η λειτουργία στον Δήμο τεσσάρων πάρκων για σκύλους. Ο πρώτος χώρος ειδικά για τους σκύλους στην πόλη δημιουργήθηκε το 2015 στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα στο Δήμο υπάρχουν τέσσερα πάρκα σκύλων που είναι ενταγμένα στα Οικογενειακά Πάρκα που δημιουργήθηκαν στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη από το 2015 και μετά. 
Την πρωτοπορία αυτή υποδέχθηκαν με θέρμη οι φιλόζωοι και λειτούργησε ως παράδειγμα και για άλλους δήμους. 

Ένα τέτοιο αναβαθμισμένο πάρκο σκύλων παρέδωσε στους τετράποδους φίλους  ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για το χώρο που βρίσκεται στο Οικογενειακό Πάρκο της Ανεξαρτησίας (208) και δίνεται η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των σκυλιών να τα γυμνάσουν και να εκτονώσουν την ενεργητικότητά τους. 

“Το 2015 είμασταν από τους πρώτους Δήμους της χώρας που σχεδιάσαμε στα οικογενειακά μας πάρκα ειδικούς χώρους για σκύλους ώστε να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια”, δηλώνει ο Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Σήμερα, παραδίδουμε το Πρότυπο Πάρκο Σκύλων στο Οικογενειακό Πάρκο της Ανεξαρτησίας (208) αναβαθμισμένο με ίδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους τετράποδους φίλους μας.  Επισκεφθείτε το, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει”.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε: “Ως δήμος εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζουμε ένα ευρύ πρόγραμμα υιοθεσιών για αδέσποτα ζώα. Ήδη πολλά σκυλάκια και γατάκια έχουν αποκτήσει ένα νέο σπίτι. Επικοινώνησε μαζί μας, υιοθέτησε ένα αδέσποτο και σώσε μια ζωή!” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ